Подарявам ти вързопче с незададени въпроси.
Развържеш ли го, става дух свободен –
ще те преследват мислите ми боси...
ще зъзнеш, ще се чувстваш ощетен...
ще знаеш, че мълчанието е крещяло
в забравена целувка от далечно лято...
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова All rights reserved.