Jan 23, 2021, 11:32 AM

Черно и бяло 

  Poetry » Phylosophy
166 0 0

Черно и бяло
 

Искам да изживее всеки ден и час
истински със жест и мили думи,
в реалности и най-простото у нас
в радост на земно съществуване.

 

А времето, то може да е всякакво -
зимно, топло, дъждовно, осланено,
все едно, пак ще ми е радостно
и слънчевото в мен  непроменено!

 

И няма да препускам по мечтите
да ги гоня под щастливата дъга,
да чакам срок няколко години
да се върнат! Искам ги сега! 

 

И приказки не пиша, все щастливи
тук съм и живея по човешки.
От две страни на една монета
я правя цяла - от моите грешки!

 

Не лутам само в бяло или черно,
все едно имам ги и двете, 
махалото ми не бие разделено.
Прибрах ги в себе си! Душата ми засвети!

© Елеонора Крушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??