Jan 27, 2007, 2:05 AM

черно море 

  Poetry
1615 0 2
 
Name



Морето сърцето ми плени
морето със сините вълни.
За него аз копнея
и замислена вървя към кея.
Чувам на делфина крясъка
и усещам под пръстите ми пясъка.
Луната вече е изгряла
и пътя ми е начертала.
Красотата, красотата
се запечата във душата.
Да, това е Черно море,
изглеждащо като синьо поле.

© Таня Пимпилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??