Aug 16, 2012, 10:05 AM

Червена планета 

  Poetry » Other
916 0 4

 

                                   Червена планета

 

        Красива и млада

        жена

        с ирландска

        огнена коса

        и океан

        искрящи лунички

        обядва

        в ресторанта.

 

        Тя е

        като една

        червена планета,

        пробила

        земната орбита.

 

        Наоколо

        хората,

        недоволни,

        я прострелват

        със погледи,

        защото

        попива

        цялата светлина

        на ресторантския

        салон.

© Свилен Стоев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Чудесна поезия, много неординерна и грабваща!
  • Много фино, много!
  • Б... м.. му!! Кво е тва чудо , кво е тва произведение на изкуството. Не трябваше ли да има малко рима...???
  • Като гледам твоята, Свилене, само стои, ама пак недоволни от нея.
Random works
: ??:??