Feb 17, 2008, 9:36 AM

Червено 

  Poetry » Phylosophy
788 0 13

С червена панделка привързана,

от въздишките ти обвързана,

във червено страстно съм оплетена,

на червено безбрежно обречена.

 

 

С червена панделка омагьосана,

от натежали стонове дамгосана,

с червено престъпно завита,

от червено до болка съм свита.

 

 

Червено - цвета на страстта,

на истината, не на пошлостта.

Червеното студено ми навява,

червеното погубва ме и ме спасява.

 

 

 

С червена панделка привързана,

на червено притичвам забързана

и червена е душата ми ранена,

на колене падам... и стена.

 

 

 

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??