Sep 16, 2019, 8:54 AM

Честит бъди!!! 

  Poetry » Phylosophy
410 1 3

/на Иво/

 

Порасна, сине, още със една.
Дете не си, а мъж сериозен, умен.
До теб стоят прекрасна дъщеря
и милото момиче влюбено.

Те мост ще са към утрешния ден,
към бъдеще, което да градите,
та всеки ден красиво запленен
усмихнато да сбъдва ви мечтите.

Обичай ги! Закриляй ги! Пази!
Поднасяй с шепи добротата светла,
че щастието ражда се в очи,
повярвало във стъпките безгрешни.

Честит бъди! Гордеем се, помни,
със силата, що носиш във душата.
Завинаги такъв си остани,
все борбен и надмогнал суетата.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??