Oct 1, 2008, 11:06 AM

Честит празник 

  Poetry
610 1 5

Приятели, денят е хубав,
с усмивка нека се дарим,
тъга и лошо да забравим,
за хубавия ден да се поздравим.

Днес музиката празнува,
мелодия нежна да звучи,
душа и сърце да лудуват,
с радост да се пълнят нашите очи.

Празник е и на поезията велика,
нищо, че начинаещ поет съм аз,
искам да празнуваме заедно,
да е честит празникът и на вас.

 

 

Днес е празник на музиката и поезията. Нека всички които, творят, четат, слушат музика, се чувстват поздравени!

© Христина Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??