Много думи нанизах
в колиета различни.
Много листи изписах
под диктовки всевишни.
Мина тази година
като песен на птица.
Като миг просто мина.
Беше ярка звездица.
Утре почвам отново.
Листът чист ме зове.
В мен гори буен огън,
топлината расте...
Много искам да пиша
за любов и успехи,
как Родината диша,
за доброто в човека...
Нека случи се. Нека!
Пожелавам си слука!
Ха честита и лека!
Лошото да е дотука!
© Валентин Йорданов All rights reserved.