Jan 5, 2013, 11:37 PM

Честита Нова 2013 Година 

  Poetry
412 0 0

Куполът небесен -

кичесто дърво,

грейва във гирлянди

злато и сребро.

Новата година,

весела, добра,

в точен час пристига

в стаите сама.

Пред елхи застава,

ръси звезден прах,

литва над земята

песен, глъч и смях.

Тя дарява всички

с радостни сърца,

светва на небето

утринна звезда.

© Тоди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??