Aug 7, 2008, 10:31 AM

Честта или парите?... 

  Poetry » Love
673 0 23
     Честта или парите?...

Смени ти финикийски знаци 
      за моята Любов!...
За тебе са пари и дните,
      и нощите - без зов!...
Ще бъдеш с някоя платена,
      но няма да съм аз!...
Ще даваш и ще вземаш,
      но все ще бъдеш пас!...

А аз ще те сменя без цифри
      с мечтател на Любов!...
С него - в танца ще се вихря,
      открила огън нов!...
Не ме проклинай ти тогава,
      не ме съди без жал!...
И хиляди в зелено да ми даваш -
      за мене всичко е финал!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??