Nov 7, 2009, 12:16 AM

Chill-out преди лягане 

  Poetry » Other
522 0 1

CHILL-OUT  ПРЕДИ ЛЯГАНЕ

 

Денят си е отишъл.

После - вечерта.

А  времето - разтеглено

в най-дългия си час.

Навън е тихо.

Няма ме и мен.

Остават само те –

перкусия и бас.

© Наследник на Куфара All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??