Jun 9, 2010, 11:20 PM

Чисто и просто, защото обичах 

  Poetry » Love
942 0 3

И всеки ден е

нова история,

щом започва с твойта усмивка.

Нова мечта, различна мелодия,

точно за нас -

като виното пивка...

...

А преди се заключвах

далеч в реалността,

играeх в казиното

със чужди жетони

и все проигравах там любовта,

"обичам те" слушах на различни жаргони...

И реката на годините заливаше

доверието, безумно крехко,

лъжа и истина отмиваше,

оставаше надеждата като утеха...

Пияна или трезвена -

към теб отивах,

дори когато ти от мен странеше.

Преди, сега, завинаги

в едно се сливаха...

и, Боже мой, така  болеше...

Но днес пред всекиго мога да кажа

пак това, в което все се заричах -

страхът е за нисшите,

а аз  се преборих,

чисто и просто, защото обичах!...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??