Аз дишам и така живея,
но сърцето ми не бие,
то няма сили...
Аз гледам и така разбирам,
че няма смисъл мойто съществуване.
Аз горя в леден пламък...
... Адски пламък!
Аз имам душа,
ала духът ми е нейде забравен.
Аз имам глава
и не по-лоши мисли от теб...
Аз бях...
Аз съм...
Аз дишам, за да умра.
Каква банална игра!
Аз знам.
Но аз съм неук...
Аз вярвам
в Бога
и в Дявола!
Аз съм Ангел,
но нямам крила.
Аз съм Демон...
Горя!
Девет кръга с десет гряха.
До къде стигна моята вяра!?
В дъното на десетия кръг.
Аз съм Господ!
Аз съм Луцифер!
Всичко съм
и всичко мога да бъда!
Аз съм Човек!
© Никой All rights reserved.