Aug 20, 2020, 7:09 AM

Човек 

  Poetry
404 0 0

Всеки получава, каквото заслужава!
Нищо по-прекрасно, мъгляво и неясно,
в живота не битува, без да съществува.

 

Земната история не е писал голия!
В природата човека единствен е зевзека.
Даром получава единствено забрава!

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??