Feb 6, 2022, 10:13 AM

Човек в 21 век 

  Poetry
249 0 0

За да си човек - разумен,
в двадесет и първи век,
трябва малко и загубен,
и живота ще е лек.

 

На парите като средство,
ти да гледаш с поглед смел,
и отнасяш, както в детство,
без да ги превръщаш в цел.

 

Всеки ден е уникален,
подарявай го до миг,
че мъдрецът гениален,
казва: - дава който е велик.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??