Sep 26, 2017, 1:44 PM

Човек за еднокатна употреба 

  Poetry » Other
534 1 3

Купих те и те продадох,

после пак те купих – изхабен,

ръка претръпнала подадох

за теб – от търговия уморен.

Оставих в ъгъла ти прашен

стар портрет – за продан,

забравих облика му страшен

като тебе – кух, безсмислен и обрóнен...

Пари измачкани на масата подхвърлих,

ако пак реша да те продам,

мъката ненужна аз отхвърлих –

ей така – да не отива зян... 

 

25.09.2017

© Teddy Daniel K. All rights reserved.

Използвайте ги – те няма да кажат "не"...

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??