26.09.2017 г., 13:44 ч.

Човек за еднокатна употреба 

  Поезия » Друга
525 1 3

Купих те и те продадох,

после пак те купих – изхабен,

ръка претръпнала подадох

за теб – от търговия уморен.

Оставих в ъгъла ти прашен

стар портрет – за продан,

забравих облика му страшен

като тебе – кух, безсмислен и обрóнен...

Пари измачкани на масата подхвърлих,

ако пак реша да те продам,

мъката ненужна аз отхвърлих –

ей така – да не отива зян... 

 

25.09.2017

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

Използвайте ги – те няма да кажат "не"...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??