Aug 25, 2017, 8:32 AM

Човекът 

  Poetry » Phylosophy
679 0 2

Аз, просто едно малко човече,
в което се крие цяла вселена.
Стоя пред вас, но съм далече,
земя, наедно жива и изпепелена.

 

Граница между любов и омраза,
място отвъд злоба и доброта,
единица, на общото перифраза,
заключена в малка кутия широта.


В себе си крия сътворението,
в себе си крия всички вас дори.
Стигнал съм до прозрението,
докосна ли огъня, цял свят гори.

© Кристиан Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??