Директно пиша черновата
чудно как бутилка скоч променя сетивата
как едновременно ни кара да се смеем
от щастие и едновременно
от тъга да плачем
как ни кара глупости да правим
след това да съжаляваме
(съжаляваме но грешките си не признаваме )
защото си ги харесваме
похотта тече във вените
от страстите (животинските)
не можем да избягаме
от себе си
това се случва защото сме
живи...!
защото живеем...!
защото не смъртта
а забравата вечна е страшна...
© Христо Манчев All rights reserved.
но от животински вид
страстите
само ги прикриваме
но щом по невнимание
нагонът
бъде ни разкрит
с пепел главата
си зариваме.
Поздрав!