Не искам да се превърна в безчувственица,
след такава буря на чувства към човешко същество.
Не искам да гледам цяла нощ към тавана и да не мога да изрека думичка,
след романите изписани към човешко същество.
Не искам да питам въпроса 'Защо?' ,
след отговорите вдъхващи доверие от към страната на човешко същество.
Не искам.
Не искам да съм дим, като мога да бъда огън към човешко същество.
Не искам друго човешко същество...
Искам моето любимо човешко същество...
© buchittaa All rights reserved.