Sep 12, 2006, 8:30 PM

ЧРД! 

  Poetry
945 0 4
Годините във своя блян нарастват
и след себе си оставят перлени следи.
Но този пламък във очите ти,
                   все още неугаснал,
напомня за детските копнежи и мечти.


И пътеките, по които някога уверено си
                   стъпвал
сега са прашни. Обгръща ги студът,
но в сърцето пазиш всеки спомен, всяка
                   ласка
за първата целувка, любовта, страхът.


Днес празнуваш поредната изминала
                   година.
Вчера бе на трийсет, днес на трийсет
                   и една,
но където и да бъдеш, помни, че ти от
                   тук си минал

и винаги намирай пътя към дома.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??