Apr 25, 2017, 7:35 PM

Чудеса 

  Poetry » Other
344 0 0

Не ме вълнуват вече чудеса, 
свикнах с тях, днес – тук, утре –там,
дори с безсънни като това,
ако обичаш някой, да си сам...

 

Казват, че любовта е красива,
че на света тя е всичко,
но когато чудото те срива,
то не е чудо, а ... шегичка.

 

Шега е на отминаващото време,
чудо на смразяващата зима,
че от топлено под снеговете семе
може да покълнат бурени, а не тревичка...

 

 

 

 

 

 

© Валдемар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??