Jan 1, 2008, 6:17 PM

Чудо 

  Poetry » Love
820 0 21
Искам нещо да се случи -
чудото ще дойде, знам.
Твойта обич ще получа,
мойта нежност ще ти дам...

Ти ела във лунна вечер -
под свидетели-звезди
да скрепим за цяла вечност
нашите добри съдби...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??