Dec 2, 2012, 10:21 PM

Чудо е да се родиш отново 

  Poetry » Love
603 0 2

Чудо е да се родиш, когато всичко в тебе е изпепелено

от разрушителните бури на един горчив живот.

Отново да усещаш, че си на същата, белязана планета,

когато мислено пресичаш целия божествен свод.

 

Узнавайки, че просто сезоните така се сменят,

с постоянни приливи и отливи на самота,

в едно очакване звездите отново да изгреят,

когато пак настъпи вечерта.

 

Но сега не мисля да заспивам,

ще дочакам будна любовта.

За нея цяла нощ с луната ще мъдрувам,

за да мога този път безмерно да я оценя.

© Росица Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??