Oct 27, 2013, 5:19 PM  

Чудо ли е!? 

  Poetry
600 0 8

 

Дали е чудо!? Беше днес до мен.
Усетих те. Видях те чрез душата.
Докосна ме със вятърен рефрен.
Доказа, че те има в светлината.
След толкова молитви ти дойде.
Над святата могила сноп се спусна.
Обагри, с многоцветен лъч, каре,
а в него ти, детето ми, "възкръсна".
Повярвах. Бог те спусна извисен.
Заслужен знак получих във отплата
за майчините просби, дар свещен,
изпълнен с бяла Вяра за делата.
Да мина аз по пътя  предрешен,
(за всяка майчица кошмар ужасен),
теб, рожбо, да оплаквам всеки ден,
но сили да сбера за свят прекрасен. 
Където няма болка и тъга
и мислите кристали са омайни,
във този свят царува любовта...
Дано прозра вселенските му тайни.


Какво ме вдъхнови?!


С поклон пред силната майчина любов на Aysevil Nur, която ми разказа видяното и преживяно от нея явление.


© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??