Jul 25, 2012, 4:15 PM

Чужда 

  Poetry » Other
485 0 0

От невъзможни мисли бягам още.

От страшни филми още се боя.

Сама заспивам тука нощем

и няма на кого да позвъня.

 

Да поразсее мисли нежелани

и страховете ми да разтопи в нощта;

сълзите ми да пресуши със длани…

Сама е страшно трудно да заспя.

 

А сенките се влачат по тавана.

Прозорецът блести с шотландски дъжд.

А тука съм различна, неразбрана.

България сънувам неведнъж.

 

Часовете се точат. Телефонът мълчи.

Нищо, ще чакам.

                                      Ще позвъни.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??