Oct 21, 2023, 3:31 PM

Чуйте ме 

  Poetry » Phylosophy, Other
171 1 0
 

Родено съм да давам плодове,
животът ми е от сезони-страници,
но не разбрах човешкото сърце
дори сега, когато трия задници...

Това е участта ми след резачката
и ужасът в завода за хартия...
Душата ми, не тялото, я смачкахте,
и пуснахте в тоалетната чиния.

Е, явно сте такива, уж разумни,
но разумът дали е дар, проклятие?
А ето и последните ми думи -
От мойта плът е... вашето разпятие...

14.08.2023.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??