Nov 6, 2022, 10:04 PM

Чувам мрака как ме вика 

  Poetry » Other
161 0 0

Чувам мрака как ме вика!

Усещам как ме завлича 

надолу! Не мога да се 

върна нагоре, защото

нещо лошо ще ме погне!

 

Къде е по-добре да отида?

Не знам! Към мрака или

светлината и дали някой

друг ще ми избира съдбата?

 

Мощен е! Чувам как ми крещи!

И дали от мен ще се отлепи?

Какво направих за да ме завлече

надолу? Какво направих за да ми 

крещи така? Може би не е виновен

света, а моята грешка към общността!

 

Автор: Захари Първанов

© Захари Първанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??