Feb 23, 2023, 7:19 PM

Чувства 

  Poetry » Free verse
162 0 0

Страдам!

Днес съм горе, а утре

падам

и следващия ден ще дойде.

Викам!

Няма кой да чуе.

Тихо!

Ръце протягам

няма кой да ги стопли,

но тръгвай.

Утре ще се върнеш.

Чакам!

Тук ще си седя докато дойдеш.

Зная,

какво е да ниско долу

в края,

но да се издигнеш и да полетиш.

Любов е

тогава, когато можеш всичко да понесеш.

Върховно

чувство е! Боли, но щом се докоснеш до него

не можеш повече да се отречеш!

© Полина Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??