Feb 5, 2009, 3:57 PM

Цигарен дим 

  Poetry
677 0 0
Да бях цигарен дим,
издишан с топлина
през квадратчетата на комарника.

Да се разсея
под студенината на деня
и да попия в атмосферата.

Уви, аз съм тази, която издишва дима
и гледа формите на стеленето му
през квадратчетата на комарника.

Макар че
 аз издишах този дъх,
той далечен е за мен.

Полита
 там отвъд,
а аз оставам, зад комарника.

© Гери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??