Sep 12, 2009, 1:11 AM

Цигулката на вятъра 

  Poetry » Other
476 0 2

Цигулката на вятъра

проплаква в ъгъла

на тъмната отдавна улица.

Поспря се лампата.

Дърветата превиха клони.

Спуснаха коси.

И се вгледаха в паважа.

Там нищо няма.

Само аз те търся

в безсънните ми сънища.

© Мария Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??