Mar 8, 2023, 10:03 AM

Cpeщa 

  Poetry » Love
227 1 0

Гардеробът яростно се блещи –
пълен с стари дрехи и преструвки.
Търся нещо спец за първа среща –
рокля, може би, и чифт обувки.

 

Ала що да облека не зная
и вися в безпомощна дилема.
Със какво без жал да те омая?
Със какво дъха ти аз да взема.

 

Малка черна рокля – твърде секси.
Че сигналът твърде е първичен.
Няма да избивам аз комплекси. 
Трябва да е нещо по-прилично.

 

Бялото за твърде хард намирам.
Привкус сватбен тука се преплита.
Първа среща – няма да планирам.
Кацвам, очаровам и отлитам.

 

И червено няма да си сложа –
твърде много страстно ми изглежда.
Да, страстта сега ще поотложа
ще я опаковам във надежда.

 

Първа среща - хайде ще е в синьо.
Неутрално, но със смисъл скрит.
Аз ще бъда твоята богиня.
И така ще бъдем само квит.

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??