Jun 12, 2010, 9:05 AM

Цунами 

  Poetry » Love
989 0 25

 

С тебе нямам безплатни минути,

твойто име дисплеят не пише,

съчиних си приятелска група,

във която се уча да дишам.

 

И умирам с хиляда импулса,

а ми трябва един да живея,

той директно е свързан със пулса,

знае точно кой ритъм копнея.

 

8 бала мълчахме по Рихтер,

всички чувства докрай разрушихме,

океанът, довчера притихнал,

се надига да види кой жив е.

 

 

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??