Sep 17, 2007, 11:30 AM

Цвете 

  Poetry
592 0 15
Как фино се преливат цветовете
и нежно трепкат свежите листа.
И как излъчва сладък дъх на цвете
тъй тленната и крехка красота.

И изведнъж разбирам много ясно,
че тъкмо преходното е прекрасно.

© Валентина Шейтанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??