Dec 7, 2016, 2:22 PM  

Цвете посред нощ (на Петя Дубарова) 

  Poetry » Other
638 1 2

Отиде си под знака на Стрелеца, 
остави ни във страшна самота 
и 37 лета морето вече 
не иска да те върне на брега...

 

Смирено лунапаркът си отива,
отнася светлини и светъл смях, 
но твойта сянка грее жива
във Морската градина на Бургас.

 

И вихърният прах във тази късна есен
подкани ме да тръгна посред нощ, 
за да оставя цвете там, където
ликът ти нежен грее от любов.

© Георги Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??