Jun 15, 2019, 12:34 PM

Цветен прах 

  Poetry » Love, Free verse, Other
320 0 0

Танцува не поетът,

а Душата му.

Пирует след пирует...

Преплитащи се сенки...

Светлини в далечината...

Края е илюзия!

Началото е край!

Изгубени са чувствата

в капан от цветен прах... 

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??