Ти дойде при мен чрез Интернета,
с твоите писма ме прелъсти!
Щастието в теб видя поета...
и с ума се лесно той прости!
Днес отново пея вдъхновено,
песните, родени в младостта.
Нека, нека да ми е простено,
че възпявам само любовта!
Нека тази нощ да ти е лека,
пълна със романтика и чар,
цветна да е твоята пътека,
а съдбата – слънчев божи дар!
30 юли 2013
("Повеите на любовта" - първа книга)
© Иванъ Митовъ All rights reserved.