Aug 22, 2017, 12:30 PM

Цветна муза 

  Poetry » Love
599 1 2

Когато стиховете ти чета

обливам се в сълзи откровени

и почвам мои рими да редя

с твоята кръв, течаща в моите вени

 

С всеки стих чертаеш вдъхновение

Сълза се стича пак по моята буза

Изтрива и най-малкото съмнение

че си човек, а не вълшебна муза!

© Павел Красимиров All rights reserved.

Посвещавам този стих на поетесата Цвета Иванова, с което и благодаря за прекрасната поезия, с която ни дарява!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??