Цветни нишки (живота)
Светът пъстър е, изпълнен с цветове.
Нюанси, светлосенки разделящи емоциите на две.
Щастлив-нещастен, объркан и решен
Всичко променя се от миг сгрешен.
Но понякога, в моменти на война.
Спомняме си за святата съдба,
Която води ни и неправдите поправя,
Когато дори надеждата ни изоставя.
Молиш се, надяваш се, мечтаеш.
„Шега е всичко“ – обратното не искаш да признаеш.
Един миг превръщащ деня в нощ.
Един миг по-болезнен и от рана прободена с нож.
Страх, паника, болка, мираж.
Сигурност, радост… различен персонаж..
Но сцената една е, а цветовете са без брой.
Емоции, спомени… разрушаващ порой.
Приятелите до теб са, не забравяй за това.
В моментите, в които искаш да изчезнеш от света.
© Ивета Живкова All rights reserved.