Jun 11, 2009, 10:48 AM

Цветно 

  Poetry
549 0 11

Не всичко в живота е черно и бяло,

в тази картина има и сиво,

промъква се алено, макар избеляло,

но нищо... пак е красиво.

 

Тъмна и черна се спуска нощта,

кръвта бушува червена,

алени пламъци тихо в пещта

правят нощта озарена.

 

Бяло и чисто е утрото вън,

пепелта в огнището - сива,

нов живот се пробужда от сън,

черната нощ си отива!

© Велин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??