May 16, 2007, 9:15 AM

Цветовете на розата 

  Poetry
735 0 6
С червена роза ти дойде при мен.
С усмивка на устата ме спечели.
С очи ми проговори мили думи.
С един замах сърцето ми уцели!

Хлапачка бях тогава и си мислех,
че любовта доказва се  със роза.
Но с жълта роза ти ми потвърди,
че в розите се крият и бодли!

Сега със синя прошката си искаш
и гледаш ме в очите пак.
Сини рози не растат, човече,
а белите са мойта страст!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??