Apr 17, 2022, 11:41 AM

Цветята и дъждът 

  Poetry
244 0 0

     

     Цветята и дъждът

 

Ромоли дъждът и ги докосва,

занемял от тая красота!

Всяка малка капка дъжд разбира –

по-добър с цветята е света!

 

Те са празнично сияйни, пъстри,

очаровани са от дъжда,

той ще ги направи по-красиви

и ще ги дари със свежестта.

 

А след него ще очакват слънце –

да получат аромат желан,

в малките им сърчица ще грее

много светла обич – океан!

 

Ромоли дъждът и ги докосва,

занемял от тая красота!

Всяка малка капка дъжд разбира –

по-добър с цветята е света!

                    Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??