Dec 24, 2013, 2:14 PM

Цветът на чашата разказва... 

  Poetry » Other
462 0 0
 

Златистото на онзи ром прегръща,

погалва ,стопля и е сладко...

Лимонено в текилата - обръщаш,

хоп и поглед див за кратко.

Ледът във водката танцува

с прозрачни намеци и спиртни ласки.

Мартинито с черешката кротува -

загатва флирт и слага маски...

Само червеното на виното омайва,

цветът на кръв така опиянява...

Нахално, вряло, влюбено замайва,

притиска те, целува те и сгрява...

 

Цветът на чашата разказва

за яркосини нощи и  тайни връзки.

Цветът на чашата показва

как се редуват дългите целувки с къси...

 

                                    Л. Петрова *

© Лилия Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??