Nov 18, 2023, 8:25 AM

Цветът на любовта 

  Poetry » Landscape
122 0 0

Цветът на любовта
 

Цветът на любовта е -
толкова благ и човечен,
има красиво от усмивки лице
и ручей извиращ от бистрия извор напевен!

 

Има поглед на светъл простор синева
в, който гълъби носят криле от копнежност, 
и слизат незнайно къде и кога в избор
на две очи любими, човешки!

 

Има звучност на тихия глас на душата
напиращ да пее свое звучение,
и в ехото търси точната гама
в стих или филм, или просто да се изпее!

 

Има стъпки на млада кръшна сърна
решена да мине непознати гори,
да отвори път към някой любим
или просто смелост в пожар да изгаря!

 

Има мирис и дъх на поля от блаженство
в, които макове волно цъфтят, 
а сърцето се търси в друго сърце
да спира времето в духът на безвремие!

 

Все е печат на лична история
и тънкописен писец потънал дълбоко - 
изписан с най - красиви цветя
в радост, в сълзи от раздели, в съзвездия
на високото!

© Елеонора Крушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??