May 17, 2013, 4:51 PM

Цвинокио 

  Poetry » Civilian
483 0 0

В градина пъпеш, плод бостански.

Слуга е на генерала Ганьо Балкански.

Вифаджия с уши големи.

Подслушва сини, зелени, червени,

та да вземе мед от кацата,

ама го прецака Цацата!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??