May 10, 2014, 9:43 PM

Цяр за обич 

  Poetry » Love
620 0 5

Като рана в душата,
като удар от нож,
като истина свята,
си във мен ден и нощ...

 

Като спомен изгаряш
и трептиш като звук,
като лудост ме караш
да шептя, че си тук...

 

Като звън на камбана
всеки миг бие в мен,
тишината е камък,
удрящ смях уморен...

 

Ще ти кажа без думи,
само с устни, ръце -
онова помежду ни
се цери със сърце...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??