Jul 7, 2013, 3:27 PM

Цъфтящи цветя 

  Poetry » Phylosophy
378 0 0

Слагам грим -

поредната маска.

Изтривам го...

остават петна -

неразбраните чувства

на многото ми лица.

 

Очите бодат ме.

Дали от грима?

Но не, писна ми

да лъжа себе си!

Бодат от кристална сълза.

 

В градините нощем

цветята кося.

Тъжни спомени -

увехнали листа.

 

Прехапала устни

изтривам грима.

Оставям грозните

и красиви лица.

Цветна и черно-бяла душа.

Оголена -

Цъфтящи цветя...

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??