Nov 9, 2017, 11:21 AM

*** 

  Poetry » Love
942 2 8

Превърни любовта си в река, 

и пусни ме във нея да плувам.

Да стоя мокра, там до брега 

и шумá на водата да чувам.

 

Превърни любовта си в звезди 

и пръсни ги с ръка по небето, 

за да светят високо над мен 

и да водят по пътя сърцето.

 

Превърни любовта си в цветя,

набери ми уханни букети, 

превърни я във слънце, в луна, 

във очите ми само да свети.
 

Превърни любовта си в мечти, 

подари ми ги – цветни, красиви 

и ги сбъдвай една по една, 

за да бъдем безумно щастливи 

 

Не е страшно да даваш любов 

безрезервна, луда, голяма!

Прегърни ме и нека летим!
По-голямо щастие няма!

© Елица Рибова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??