May 15, 2021, 9:57 PM

* * * 

  Poetry
722 1 5

 

 

 

Отгоре е синьото небе,

постеля ми е тревата мека,

а ти, надвесена над мен -

мечтаната слънчева пътека ..

 

 

 

 

 

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??