Искам да пиеш от мен, сякаш съм
твоето кафе сутрин - с наслада!
Искам да ме докосваш така, сякаш
докосваш себе си - с внимание!
Искам да ме галиш, сякаш
коприна - с нежност!
Искам да ме подпалиш, сякаш
огън - с топлина!
Искам да се слееш с мен като с вода!
Искам да съм винаги с теб, както слънцето и деня,
и луната и нощта!!!
© Силвия All rights reserved.